După Gheboasă, alți 4 artiști au fost amendați prestațiile de la UNTOLD

După Gheboasă, alți 4 artiști au fost amendați prestațiile de la UNTOLD
Untold 2019: Day one | Foto: Untold

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca a aplicat noi sancțiuni contravenționale pentru 4 artiști, care au prezentat în concertul de la UNTOLD cântece cu versuri care conțin un limbaj vulgar, licențios sau rasist, amenzile fiind date în urma analizării imaginilor și înregistrărilor video din timpul festivalului.

”Cele 4 persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform art. 2, alin 1) din Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. În continuare, ne reafirmă angajamentul de a proteja drepturile și libertățile individuale ale tuturor persoanelor, indiferent de categoria socială sau etnică, atâta timp cât acestea respectă prevederile legale”, arată jandarmii.

Între artiștii amendați, s-ar număra Machanache și cei de la Paraziții. Amintim că, în urmă cu câteva zile, Gheboasă a primit 1.000 de lei amendă pentru același lucru.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza