El major, ea minoră. Tânăra i-a dat 2.100 de telefoane iubitului într-o lună

El major, ea minoră. Tânăra i-a dat 2.100 de telefoane iubitului într-o lună
Pentru că nu-l înghit pe iubăreţ, părinţii fetei vor să-l bage la "mititica" după „metoda Al Capone”.

 

O tânără dintr-un sat de lângă Apahida, elevă la un liceu select din Cluj, în vârstă de 16 ani, îşi trăieşte iubirea vieţii sale alături de un tânăr de 20 din Cluj, distribuitor de marfă. Iubirea ei a ajuns la cote atât de periculoase pentru viitoarea sa carieră, încât a ajuns să aibă o mulţime de note de doi şi trei la materiile de bază şi lipsă, în catalog, la altele. A strâns şi numeroase absenţe.

Pe deasupra, tatăl şi surorile ei au avut un şoc atunci când le-a parvenit desfăşurătorul convorbirilor avute de tânără, de la firma de telefonie mobilă. Acesta arăta clar, pe 36 de file, că fata a vorbit cu iubitul ei, pe parcursul unei luni, nici mai mult nici mai puţin de 2.100 de ori. Din fericire, abonamentul avea minute nelimitate, altfel poveştile lor ar fi costat o avere.

Sora tinerei scoate un teanc gros de file şi ni-l arată: "După desfăşurător, soră-mea a vorbit cu el în fiecare zi, de la 6 dimineaţa şi până la zece seara. Când să mai aibă săraca de ea timp să mai înveţe? Şi-n plus, tânărul, cu care iniţial am fost de acord să se întâlnească, ne-a promis solemn că e şi interesul lui ca fata să înveţe şi să ajungă cât mai departe. Ori, în momentul ăsta, din prima elevă a clasei soră-mea a ajuns să fie periclitată să rămână repetentă".

Cu toate acestea, familia l-a dat pe tânăr pe mâna poliţiei, după "metoda Al Capone", pentru o altă boacănă făcută de acesta: distribuitorul de mărfuri a pus, nu demult, pe cineva să îl bată pe un copil de-al cumnatului lor, supărat că respectivul i-ar fi scos vorbe."Şi-n plus, când am fost să ne plângem de purtarea lui, mama lui ne-a spus, textual <Să mă pupaţi în fund!>", arată sora fetei, indignată.

Între timp, tatăl tinerei a preluat frâiele problemei şi s-a hotărât s-o ducă pe aceasta la Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea virginităţii. Însă fata a refuzat cu îndârjire să se supună controlului. "Nu mă dezbrac!", insista aceasta. "Vedeţi, înseamnă că de ce ne era nouă frică n-am scăpat", ne-a mărturisit, cu tristeţe în glas, sora mai mare.

Acum, singura speranţă a familiei este ca doamnele de la Direcţia Copilului, care o consiliază pe fată - acasă şi la şcoală - să facă treabă bună şi să-l despartă de acesta, spre binele ei. Însă deocamdată eforturile tuturor sunt deşarte fiindcă tânăra, atunci când cineva din familie rosteşte un cuvânt rău despre iubit, sare şi îl apără cu îndârjirea unei leoaice.

Comenteaza