Electric Castle, la final: "Castelului deja îi e dor de tine". Festivalier: ''Never again"

Electric Castle, la final: "Castelului deja îi e dor de tine". Festivalier: ''Never again"
| Foto: gherlainfo.ro

Duminică s-a terminat festivalul Electric Castle de la Bonţida, ediţia 2022. Organizatorii au postat un mesaj pe pagina de Facebook. Ce le-au răspuns cei care au avut parte de o experienţă amară la ediţia din anul acesta, deşi nu a plouat cu găleata ca în alţi ani. 

"Castelului deja îi e dor de tine. Până la anul", au postat organizatorii Electric Castle pe pagina oficială de Facebook. 

Câteva dintre mesajele de răspuns la postarea cu pricina arată dezamăgirea lăsată în rândul foştilor fani ai festivalului clujean:
"Never again"
"Nu închideți, că mai este lume la baie!"
"Dacă mă pornesc acum, ajung la timp pentru anul viitor!"

La ediţia din 2022 a festivalului Electric Castle îndemnul organizatorilor a fost acela de a folosi mijloacele de transport în comun sau trenurile, mult mai ieftine și mai la îndemână. Îndemnul a fost bun, dar toate au fost pline ochi, iar multă lume s-a ales cu nervi în cele 3 zile de festival până a ajunge la Bonţida. 

Şi locuitorii din Bonțida au avut parte de un weekend zbuciumat, cu nopți zgomotoase și nedormite, din cauza agitației din sat și a miilor de watti care răzbat până la kilometri întregi distanță, cu forțe de ordine, poliție, pompieri, echipaje medicale, jandarmi, mobilizați zi și noapte în zonă. 

Comenteaza