Electrogrup face precizări vis-a-vis de apariţia numelui companiei în motivarea arestării lui Apostu

Electrogrup face precizări vis-a-vis de apariţia numelui companiei în motivarea arestării lui Apostu
"Electrogrup nu a efectuat nicio plată, sub forma unor sume de bani sau a altor avantaje, către oficialii Primăriei municipiului Cluj-Napoca", se precizează într-un comunicat de presă.

În legătură cu informaţiile cu privire la Electrogrup SA apărute recent în presă pe marginea motivării Curţii de Apel Cluj, în dosarul nr.1502/33/2011, faptele ce fac obiectul acestui dosar fiind în faza de verificare, oficialii Electrogrup au precizat că nu au efectuat nicio plată, sub forma unor sume de bani sau a altor avantaje către oficialii Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Conform acestora, compania poate pune la dispoziţia celor în drept să efectueze cercetarea în acest caz toate documentele necesare care fac dovada veridicităţii acestor declaraţii, dincolo de orice dubiu.

"De asemenea, avem convingerea ca autorităţile statului - având tot sprijinul din partea noastră - vor lămuri acest aspect cât mai curând posibil, pentru a evita orice prejudiciu adus Electrogrup prin crearea unor suspiciuni nefondate", se mai precizează în comunicat.

Comenteaza