Elena Lasconi, fosta vedetă PRO TV ajunsă primăriță, se va opera la Cluj

Elena Lasconi, fosta vedetă PRO TV ajunsă primăriță, se va opera la Cluj
| Foto: Facebook

După ce s-a retras din televiziune, Elena Lasconi a câștigat fotoliul de primar la Câmpulung Muscel.

Lasconi se va opera săptămâna aceasta la Cluj. Aceasta i-a asigurat, însă, pe locuitorii din Câmpulung Muscel că va fi prezentă la primăriei cu ajutorul tehnologiei. 

“Suntem pe ultima sută de metri cu documentația Programului Operațional Infrastructură Mare pentru a obține fonduri europene. Vorbesc de o investiție de aproape 18 milioane de lei. Dacă proiectul va fi aprobat, până la sfârșitul anului 2023, vom racorda la rețeaua de gaze naturale 1.124 de gospodării. Acum am semnat ultimele documente.

Până joi voi fi plecată la Cluj pentru o intervenție chirurgicală în zona cervicală. Voi fi prezentă însă la primărie cu ajutorul tehnologiei. De vineri sunt fizic aici. Nu se schimbă nimic, mergem înainte că avem treabă multă.

Trebuie să fac această intervenție pentru că de aproape un an duc pe picioare o suferință fizică permanentă. Vă mărturisesc că abia aștept operația și sunt sigură că o să fie bine“, a postat Elena Lasconi, pe pagina sa de Facebook.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza