Elevi clujeni, învăţaţi cum să se ferească de hoţii de buzunare GALERIE FOTO

Elevi clujeni, învăţaţi cum să se ferească de hoţii de buzunare GALERIE FOTO
Cea de-a treia zi a campaniei „Săptămâna prevenirii criminalităţii” a fost dedicată prevenirii infracţiunilor contra patrimoniului. Cu acest prilej, câţiva elevi au învăţat cum să se ferească de hoţii de buzunare.

Pe parcursul zilei activitățile coordonate de către poliţiştii clujeni s-au derulat în stația CFR din Cluj-Napoca și pe mijloacele de transport în comun, precum și în stațiile acestora de pe raza întregului municipiu.

Astfel, începând cu ora 10:00, în colaborare cu Secția Regională de Poliție Transporturi Cluj, s-a derulat o acțiune pe tema prevenirii furturilor din buzunare în gară. La activitate au participat elevii clasei a V-a din cadrul Colegiului Tehnic ,,Ana Aslan", cărora le-au fost furnizate informații și recomandări cu privire la protecția bunurilor personale, atunci când circulă cu trenul sau se află în gări.

În continuare, de la ora 12:00 mai multe efective ale poliției clujene, formate din polițiști de proximitate și investigații criminale, au fost angrenate în acțiuni de distribuire a unor materiale informative cu emsaje ce privesc prevenirea furturilor din buzunare și genți produse pe mijloacele de transport în comun.

Campania, organizată la nivel naţional, până vineri, vizează desfăşurarea de activităţi cu caracter informativ-preventiv dedicate siguranţei cetăţenilor, fiecare zi din săptămână având o altă temă.

Comenteaza