Elevul din Cluj dus la spital după ce i s-a făcut rău la școală ar fi consumat nicotină la plic și energizant

Elevul din Cluj dus la spital după ce i s-a făcut rău la școală ar fi consumat nicotină la plic și energizant
| Foto: bussinesmagazin

Un elev de la o școală din Apahida, a ajuns miercuri la spital după ce a consumat nicotină, pe care a cumpărat-o sub formă de pliculeţe, combinată cu o băutură energizantă.

Elevul a anunțat un cadru didatic că îi este rău, iar un echipaj medical l-a transportat la spital. Totul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 28 februarie într-o școală din Apahida.

”La data de 28 februarie, poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară, aflaţi într-o unitate de învăţământ din localitatea Apahida au fost anunţaţi de către un cadru didactic despre faptul că un elev al şcolii acuză stări de rău. Elevul, care a menţionat că a consumat nicotină şi o băutură energizată a fost preluat ulterior de un echipaj medical şi transportat la spital în vederea efectuării investigaţiilor medicale de specialitate” au anunțat joi polițiștii clujeni.

Elevul are aproximativ 15 ani şi a consumat nicotină cumpărată sub formă de pliculeţe. Astfel de produse se găsesc pe internet, scrie News.ro.

Analizele de sânge făcute la spital au confirmat, de altfel prezenţa nicotinei, nu şi a drogurilor sau substanţelor etnobotanice în organismul adolescentului.

CITEȘTE ȘI: Elev din Cluj, transportat la spital după ce a consumat un energizant și a fumat o țigară

Comenteaza