Eliberare respinsă în cazul “jaf la BT”

Eliberare respinsă în cazul “jaf la BT”
Curtea de Apel Cluj a respins ca neîntemeiat al şaptelea recurs înaintat de avocaţii tinerilor Andrei Hosu şi Bogdan Baciu împotriva menţinerii măsurii de arest preventiv. Cei doi acuzaţi de jaful de la agenţia din Mănăştur a Băncii Transilvania (BT), Andrei Hosu şi Bogdan Baciu, au compărut, ieri, din nou, în faţa unui complet al Curţii de Apel Cluj.
“Nu este corect ca noi să suferim din cauză că poliţia nu şi-a făcut treaba bine şi nu i-a prins pe adevăraţii hoţi”, a spus Andrei Hosu în sala de judecată. Avocaţii celor doi spun că le este greu să obţină eliberarea în condiţiile în care nu se fac cele două expertize cerute de ei, anume cea a probelor biologice luate din bancă şi de la acuzaţi şi cea a imaginilor de pe camerele de supraveghere ale băncii.

“E foarte important să se stabilească înălţimea hoţilor de pe camerele de supraveghere. Aşteptăm expertiza de la SRI”, a spus avocatul Vlad Hosu. Inculpaţii Hosu şi Baciu se află după gratii din 20 ianuarie şi sunt judecaţi pentru tâlhărie, fiind acuzaţi de jaful armat din 13 februarie 2009 de la BT.

Comenteaza