Emil Boc, la deschiderea Campionatului de karate din Cluj: „O competiție despre caractere puternice, mod de viață, autocontrol”

Emil Boc, la deschiderea  Campionatului de  karate din Cluj: „O competiție despre caractere puternice, mod de viață, autocontrol”
| Foto: Facebook Emil Boc

Primarul Emil Boc a subliniat, cu ocazia deschiderii Campionatului European de karate OPEN Kyokushin-kan 2024 că această competiție nu este doar despre câștigători și învinși, ci despre caractere puternice, mod de viață, autocontrol, fair play și stil de viata sanatos.

În acest weekend, 600 de sportivi din peste 25 de țări de pe trei continente - Europa, Asia și America de Nord - s-au reunit la Cluj.

„Vă invit să faceți sport și să vă implicați în activități sportive!

În acest weekend, 600 de sportivi din peste 25 de țări de pe trei continente - Europa, Asia și America de Nord - s-au reunit la Cluj-Napoca în cadrul 2 competiții fanion pentru artele marțiale și Kyokushin Karate: OPEN Kyokushin-kan European Championship 2024 și OPEN BGN International Cup UNDER12. România este reprezentată de 200 sportivi.

Astăzi, în cadrul ceremoniei oficiale de deschidere, am avut parte de momente culturale românești prin demonstrația de dans a Ansamblului Mărțișorul, dar și de un moment tradițional japonez: spectacol taiko – toba japoneză. Excelența Sa dl Takashi Katae, ambasadorul Japoniei în România a fost prezent și a subliniat legătura dintre cele două culturi”, a spus Emil Boc.

 

Comenteaza