Erika Isac și Vescan vor conerta la Toroc FEST în județul Cluj

Erika Isac și Vescan vor conerta la Toroc FEST în județul Cluj
| Foto: booking.com

Veste bună pentru iubitorii de muzică din județul Cluj! Erika Isac și Vescan vor fi capetele de afiș ale ediției din acest an a „Toroc Fest”.

Evenimentul care marchează deschiderea sezonului estival la Parcul Balnear Toroc, va avea loc sâmbătă, 25 mai 2024.

Ediția cu numărul cinci a „Toroc Fest” promite să fie una spectaculoasă, cu scena amplasată în incinta bazei de agrement. Concertele vor începe de la ora 19:00, iar atmosfera va fi animată de prestațiile live ale artiștilor îndrăgiți.

Erika Isac, cunoscută pentru hiturile sale și pentru prezența energică pe scenă, va încânta publicul cu un show de neuitat. Alături de ea, Vescan, rapperul clujean cu un repertoriu bogat și o carieră de succes, va aduce în fața fanilor cele mai populare piese ale sale.

„Toroc Fest” este un eveniment așteptat cu nerăbdare de comunitatea locală, oferind o combinație perfectă de muzică, distracție și relaxare. Parcul Balnear Toroc va fi locul ideal pentru a petrece o seară de neuitat, în compania celor mai iubiți artiști români.

Pregătiți-vă pentru o seară plină de ritm și voie bună la „Toroc Fest” și nu ratați ocazia de a vedea live pe Erika Isac și Vescan, sâmbătă, 25 mai, în județul Cluj!
 

Comenteaza