Eroul zilei, la Cluj. Un șofer de autobuz a returnat o geantă plină cu bani unei studente din Anglia

Eroul zilei, la Cluj. Un șofer de autobuz a returnat o geantă plină cu bani unei studente din Anglia
| Foto: DC News

Întâmplarea s-a petrecut miercuri seară, când o tânără din Manchester, studentă la medicină în Cluj-Napoca, și-a uitat geanta în care se aflau 3.200 de lire sterline, precum și 2.200 lei, pe un scaun din troleul 5.

Întreaga întâmplare a avut un deznodământ fericit datorită șoferului troleibuzului, Rusu Vasile.

”Ieri, 4 decembrie 2019, a urcat în troleibuzul nr. 5, la stația Piața Mărăști, o tânără din Anglia împreună cu un prieten. M-a întrebat care este stația cea mai apropiată de Unirii. S-a așezat pe scaunele din față și a coborât la stația indicată pentru a ajunge la destinație. După un timp, am observat că și-a uitat geanta pe scaun. Am anunțat la dispecerat. Cred că și ea a anunțat pierderea la un alt coleg”, a declarat Rusu Vasile, potrivit DC News.

”Ideea este că totul s-a încheiat într-un mod fericit. După 1 oră, m-a așteptat tot în stația Mărăști și i-am returnat geanta. Mi-a spus că avea în aceasta, pe lângă actele de identitate, suma de 3.200 de lire sterline și 2.200 RON. Plângea! Mi-a mulțumit nespus!’ a adăugat șoferul.

”Din martie 1985 lucrez în cadrul Compania de Transport Public Cluj-Napoca. De-a lungul timpului, am găsit mai mulți bani uitați în troleibuz și i-am returnat. Niciodată nu te poți bucura de astfel de bani pierduți din simplul motiv că nu sunt ai tăi.” a mai spus Rusu Vasile.

Comenteaza