Evadatul din Penitenciarul Gherla a fost prins (update)

Evadatul din Penitenciarul Gherla a fost prins (update)
Tânărul care a evadat săptămâna trecută din Penitenciarul Gherla a fost prins de jandarmi azi, în jurul orei 14.
Tânărul a fost prins astăzi în jurul orei 14, de un gardian de la Penitenciarul Gherla, aflat în misiune, într-un detaşament de filaj în zona localităţii Gilău. Surse din cadrul Administraţiei Penitenciarelor au declarat pentru ziuadecj.ro că agenţii deţineau informaţii încă de vineri potrivit cărora evadatul urma să se îndrepte către Gilău, astfel că au organizat în zonă un punct de filaj. 

În momentul în care evadatul a fost depistat, gardienii au anunţat Poliţia şi jandarmii, care au izolat zona şi l-au prins pe tânăr.

Potrivit unei informări a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, poliţiştii care l-au depistat pe tânărul evadat au sunat la numărul de urgenţe şi au cerut sprijinul cu efective de jandarmi pentru ca tânărul evadat să fie prins.

Codruţ T., care a evadat în 24 septembrie din Penitenciarul Gherla, a fost prins de poliţişti după ce la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de jandarmi. Evadatul, care este originar din Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, se urcase pe acoperişul unei case acesta a fost predat secţiei din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla.


Cercetările pentru a vedea motivul pentru care tânărul a evadat din penitenciar au început astăzi, a declarat Dan Donciu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla.

Etichete
Comenteaza