Eveniment „altfel” găzduit de Cluj Arena în 9 martie. Tișe: „Demonstrăm faptul că stadionul este un spațiu public multifuncțional”

Eveniment „altfel” găzduit de Cluj Arena în 9 martie. Tișe: „Demonstrăm faptul că stadionul este un spațiu public multifuncțional”
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Stadionul din Parcul Central continuă procesul de diversificare a activităților pe care le găzduiește.

Astfel, sâmbătă, 9 martie 2024, între orele 09.00-16.00, în sala de conferințe a arenei clujene va avea loc un curs de instruire teoretică și practică în domeniul tehnicii de optimizare a sistemului nervos autonom prin neuromodulare.

Demonstrăm, o dată în plus, faptul că stadionul Cluj Arena este un spațiu public multifuncțional găzduind, de-a lungul timpului, manifestări din multiple domenii, nu doar din cel sportiv, capabil să atragă un număr mare de spectatori”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Evenimentul este dedicat specialiștilor din domeniul sănătății, numărul de locuri fiind limitat. Cei interesați sunt invitați să se înscrie până la data de 29 februarie a.c., completând formularul http://www.nesaworld.ro/.

Reamintim, în acest context, faptul că sala de conferințe a stadionului Cluj Arena are o capacitate de 220 de locuri, configurația spațiului fiind ideală pentru desfășurarea de evenimente cu un număr mare de participanți: conferințe, training-uri, congrese, seminarii, etc. Sala este dotată cu microfoane fixe și mobile, videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sunet performant, etc.

Comenteaza