EVENIMENT. Bătaie pe bilete la "Avatar"

EVENIMENT. Bătaie pe bilete la
Bătaie pe bilete la cea mai aşteptată premieră cinematografică a anului, la Cluj. La prima proiecţie a filmului "Avatar", din această noapte de la ora 12, numărul de bilete a fost aproape epuizat.
La multiplexul CinemaCity din complexul comercial Iulius Mall au fost vândute deja aproape toate biletele în sala de 250 de locuri unde urmează să aibă loc proiecţia. "Mai sunt doar şase bilete, pe primul rând", a declarat un angajat al multiplexului. Datorită cererii mari de bilete filmul va fi proiectat în o a doua sală, cu o capacitate de 174 de locuri, dintre care la ora 15.30 mai rămăseseră libere 136 de locuri.

Biletele la filmul Avatar proiectat în CinemaCity costă 19 lei, iar studenţii primesc bilete cu reducere de un leu.

La Polus, avanpremiera din această noapte va fi proiectată în două săli, ca urmare a interesului crescut pentru proiecţie. Până acum, din totalul de 542 de locuri disponibile în cele două săli, 70% dintre locuri au fost ocupate, fie prin vânzări directe, fie prin rezervări.

Preţul unui bilet ajunge la 21 de lei.

„La această oră încă sunt locuri disponibile pentru fiecare din spectacolele săptămânii de deschidere”, arată Claudia Mureşan, managerul cinematografului Odeon.



Urmăreşte trailerul filmului
Vezi site-ul oficial
Comenteaza