Foto Eveniment dedicat Zilei Copilului la Feleacu. La ce activități au participat micuții cu mai puține oportunități

Eveniment dedicat Zilei Copilului la Feleacu. La ce activități au participat micuții cu mai puține oportunități

Ziua de 1 iunie a fost celebrată în localitatea clujeană printr-un eveniment dedicat tuturor copiiilor. 

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Primăria și Coniliul Local al Comunei Feleacu au organizat un eveniment pentru a sărbători copiii. În cadrul acestui eveniment, copii au fost vedetele evenimentului. Ei împreună cu părinții lor au venit pentru a se bucura de această zi specială. Acest eveniment a avut loc de la orele 11:00 – 14:00, la Căminul Cultural.

În cadrul evenimentului zeci de copii au venit pentru a se bucura împreună cu părinții lor de activitățile pregătite. Acest eveniment a fost organizat în parteneriat cu Asociația Pahumi, Școala Gimnazială ”Ștefan Micle„ Feleacu, Ansamblul din Dealul Feleacului precum și Observatorul Astronomic. Activitățile organizate sunt: pictură pe față; Atelier creație, baloane de săpun, planșe de colorat, desene pe asfalt; Spectacol de dansuri populare susținut de Ansamblul din Dealul Feleacului; Vizită la Observatorul Astronomic din Feleacu; Exercițiu demonstrativ cu câinii Jandarmeriei Cluj, Concurs ștafetă cu obstacole, Atelier de tras cu arcul, precum și șansa de a-i întâlni pe Mickey si Minnie.

Asociația Pahumi are ca scop integrarea socială a copiilor cu mai puține oportunități. Astfel, cu o experiență bogată în lucrul cu copii ne-am adus contribuția la acest eveniment prin atelierul de pictură pe față și modelaj de baloane. Copiilor li s-a oferit oportunitatea de a li se picta ce își doresc.

Prin intermediul picturii copii au putut să își aleagă o imagine ce le-a plăcut cel mai mult. De la fluturași și pisicuțe la motive mai abstracte. Acest eveniment ne-a oferit ocazia unei mai strânse interacțiuni cu comunitatea locală.

Evenimentul a oferit tuturor copiilor șansa să cunoască echipa Pahumi. Prin intermediul unui proiect european, European Solidarity Corps numit Education for Tomorrow, copii de la Pahumi au ocazia să cunoască și să învețe lucruri noi de la voluntari români și străini. Pahumi fiind locul unde copii sunt ajutați, susținuți și încurajați să se dezvolte.

Comenteaza