Video Foto ”Evitați tăt Cluju”: Prizonieri în traficul BLOCAT din Cluj-Napoca / "Săpat TOT, niciun om la lucru"

”Evitați tăt Cluju”: Prizonieri în traficul BLOCAT din Cluj-Napoca / "Săpat TOT, niciun om la lucru"
| Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca
”Evitați tăt Cluju”: Prizonieri în traficul BLOCAT din Cluj-Napoca / "Săpat TOT, niciun om la lucru"
”Evitați tăt Cluju”: Prizonieri în traficul BLOCAT din Cluj-Napoca / "Săpat TOT, niciun om la lucru"
”Evitați tăt Cluju”: Prizonieri în traficul BLOCAT din Cluj-Napoca / "Săpat TOT, niciun om la lucru"
”Evitați tăt Cluju”: Prizonieri în traficul BLOCAT din Cluj-Napoca

Străzile închise la Cluj-Napoca și ninsoarea de marți au blocat traficul în tot municipiul Cluj-Napoca, iar oamenii au stat cu orele în ”prizonierat”, fie că a fost vorba de maşini, tramvaie sau autobuze. 

Există mai multe restricții de circulație ca urmare a execuției lucrărilor la mai multe proiecte de infrastructură în municipiul Cluj-Napoca, iar timpii petrecuți în trafic îi exasperează atât pe cei care circulă cu maișinile personale, cât și pe cei care circulă cu mijloacele de transport public. 

Șoferii încearcă să anunțe din timp pe unde sunt ambuteiaje, dar, ca într-un laburint, parcă nu mai au variante de ”evitat”, iar unii sunt de părere că s-a ajuns deja de la ”Evitați strada sau zona x, y, z”, la ”Evitați Clujul”. 

Pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca, au curs în data de marți, 4 aprilie mesajele cu timpii pierduți în traficul orașului, iar ninsoarea a pus capac străzilor și așa prea pline de mașini chiar și în zilele obișnuite. 

- O ora pe tramvai Manastur-Gara. Nu știu de masini. Evitati ruta.
- Strada horea ! Evitati!
- Teoretic de la sala polivalenta are trebui sa circule bine pana la opera tramvaiul... Dar na.... Aprilie și zăpadă plus strazi închise își spun cuvântul.... Acuma e vreme de lăsat mașina și ctp și mers pe jos.... Mai iute ajungi 
- Incredibil ce mizerie a ajuns Clujul… nu e de ajuns ca vedem numai betoane de parca am fi intr-un SF din viitor, mai si stam si cu orele in trafic.
- 45 de minute de la Napolact din Baciu până la gară! Orașul comoară! De la gară până in Mănăștur incă atâta! Dezastru pe Horea!
- Eu 1:30 am făcut din Mihai Viteazul până pe calea baciului (Coposu -sens giratoriu) 
- Exact aceeași problema e in fiecare zi dinspre gara in toate direcțiile , podul peste Someș in zona gara răsăritului sta gata in proporție de 90%de peste 7-8 luni acel pod ar decongestiona str Traian care e sufocata in fiecare dimineața !!!
- Mănăștur - Gară e muuult mai ok pe autostradă
- Chiar ca-i full Manasturu pana in capat la tramvaie
- 50 de minute din curte de la Napolact si pana la Dedeman, la gara! Plus inca 45 de minute de la gara la Calvaria in Manastur! Azi la ora 16....si ajuns in Manastur la 17.42....
- George Enescu blocată de 20 minute stăm pe loc!
- 4 km in 40 de minute...din Baciu spre centru. Strada Transilvaniei blocată.

- Tot orașul este blocat!

Unii cetățeni transmit pe grupul de Facebook că ar fi fost mai bine ca municipalitatea să fi luat câte un proiect pe rând la lucru și terminat rapid, nu tot orașul să fie răscolit cu săpături, iar muncitorii ia-i de unde nu-s. 

- Azi tot Clujul era blocat! De ce sa nu sape toate strazile si sa le lase luni de zile asa decat sa repare una cate una ... pe rand.
- Să faceți careva o poză, care circulă pe jos, cum se rup în figuri muncitorii pe Dragalina.

- Cum s-au rupt și pe Mamaia de atâtea luni.. Bătaie de joc!
- Pe Calea Manastur e săpat TOT, nici un om la lucru, toate utilajele parcate frumos în noua superintersecție la Fabrica de bere. Încet și sigur...
- Pe Calea Manastur nici un muncitor, toate utilajele parcate la Platinia
- Stati sa inceapa lucrarile la metrou. Atunci sa vedeti bucurie in trafic!
- Efectul Dragalina !! Mandre firme se ocupa de modernizare!!
- Au închis Dragalina să fie închisă numai. Oricum nu se lucrează. Se știa că săptămâna aceasta este vremea urâtă. Rușine...

Sursa: Facebook - Info Trafic jud. Cluj, Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

Citeşte şi: Străzile închise la Cluj-Napoca au blocat traficul în centru şi au întins nervii celor captivi în maşini, tramvaie şi autobuze

Comenteaza