Exces de viteză pe străzile din Cluj-Napoca. Zeci de vitezomani trași pe dreapta într-o singură zi

Exces de viteză pe străzile din Cluj-Napoca. Zeci de vitezomani trași pe dreapta într-o singură zi

Poliţiştii au depistat, cu ocazia unei acţiuni derulate marți pe străzile din Cluj-Napoca, un număr de 30 de şoferi care conduceau cu viteze peste limita legală. 

Polițiștii din Cluj-Napoca au acționat marți în vederea prevenirii accidentelor de circulație, verificării modului de respectare a  normelor rutiere și a normelor impuse cu privire la portul măștii de protecție în mijloacele de transport persoane.

Astfel, potrivit IPJ Cluj, abaterile la regimul rutier constatate au impus aplicarea unui număr de 48 de sancțiuni contravenționale, iar 30 dintre acestea au fost aplicate unor conducători auto care nu respectau regimul legal de viteză, fiind surprinși cu aparatul radar rulând cu o viteză peste limita maximă admisă.

De asemenea, au fost aplicate sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță dar și pentru alte abateri ale normelor rutiere. Totodată, nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice a condus la reținerea a 3 permise de conducere și retragerea unui certificat de înmatriculare.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate în mijloacele de transport persoane privind portul măștii de protecție, o persoană a fost sancționată contravențional conform Legii 55/2020.

Comenteaza