Explozie la o casă din Mănăşturel. Două persoane au ajuns la spital FOTO/VIDEO

Explozie la o casă din Mănăşturel. Două persoane au ajuns la spital FOTO/VIDEO
O explozie a avut loc în urmă cu puţine momente la o casă din localitatea clujeană Mănăşturel. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Deflagraţia a fost anunţată printr-un apel la 112. Pompierii dejeni intervin la faţa locului cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD. În aceste momente nu se ştiu cauzele producerii exploziei, însă un perete al locuinţei este distrus în toalitate. Cele două persoane care se aflau în casă, tată şi fiu, au fost transportate la spital.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Conform vecinilor, fiul de 63 de ani avea grijă de tatăl său în vârstă de 85 de ani. Tot aceştia mai spun că bărbaţii obişnuiau să consume alcool.

UPDATE: Se pare că deflagraţia s-a produs din cauza aragazului lăsat deschis. Din primele informaţii reiese că, cei doi bărbaţi şi-au gătit mâncare la aragaz, apoi au plecat în sat lăsând focul deschis. Cât timp bărbaţii au fost ieşiţi, flacăra s-a stins, iar în casă s-a acumulat gaz. La întoarcere, când au aprins lumina, s-a produs explozia.

Conform medicilor de la Spitalul Dej, starea unuia dintre cei doi bărbaţi este gravă.

UPDATE: O ambulanţă SMURD de la Cluj-Napoca s-a deplasat la Spitalul din Dej de unde l-a preluat pe bărbatul de 63 de ani pentru a-l transporta la o clinică specializată. Se pare că acesta ar avea 37% arsuri pe suprafaţa corpului, în special pe faţă şi pe mâini. Celălat bărbat a rămas la secţia de chirurgie a unităţii spitaliceşti din Dej.

Etichete
Comenteaza