Fă bani pe seama "Oraşului Comoară". Află cum

Fă bani pe seama
Primăria Cluj-Napoca a anunţat organizarea celei de-a V-a ediţii a concursului de fotografie “Cluj-Napoca – Oraşul Comoară”, ca urmare a succesului de care s-a bucurat evenimentul la ediţiile precedente.

În acest an, tema aleasă este "Descoperă Clujul vechi şi nou", iar înscrierile se desfăşoară până în data de 1 decembrie, urmând ca un juriu de specialitate să decidă câştigătorii premiilor în valoare de peste 3000 de lei.

Concursul este divizat în două categorii: fotografie tradiţională, realizată cu aparatul foto, şi fotografie realizată cu telefonul mobil, la care participanţii pot trimite maxim două imagini.

Subiectul şi modul în care sunt surprinse diversele ipostaze rămâne la alegerea fiecărui concurent, însă imaginile trebuie să se încadreze în tema competiţiei, acestea fiind apreciate în funcţie creativitate, estetică şi originalitate.

"Tema în jurul căreia gravitează conceptul concursului este reprezentată de imaginea municipiului Cluj-Napoca, ce nu de puţine ori serveşte drept muză artiştilor autohtoni, şi mai ales, celor care împărtăşesc pasiunea pentru vizual. Vernisajul lucrărilor semnate de participanţii la concurs va avea loc într-un decor aparte, ce doreşte să aducă între pereţii unei încăperi suflul oraşului, atât prin atmosferă cât şi prin specificul evenimentului, prin intermediul căruia produsele fotografice din concurs sunt aduse în faţa publicului larg", au transmis reprezentanţii municipalităţii clujene.

Pentru a se înscrie în competiţie, participanţii trebuie să depună un dosar care va cuprinde formularul de înscriere şi fotografiile în format digital la sediul Centrului de Informare pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei, la sediile primăriilor de cartier, prin poştă, în atenţia Direcţiei Comunicare, Relaţii publice şi Turism sau pe email, la adresa concurs@primariaclujnapoca.ro.

Comenteaza