Familia celor trei dispăruţi în Tarniţa nu şi-a pierdut speranţa. Vezi mesajul surorii către Nicolae Lăpuşte VIDEO

Familia celor trei dispăruţi în Tarniţa nu şi-a pierdut speranţa. Vezi mesajul surorii către Nicolae Lăpuşte VIDEO
Familia lui Nicolae Lăpuşte, barbatul care a disparut in urma cu trei zile impreuna cu copiii lui, refuză să creada ca acesta s-a sinucis. Sora sa speră că este doar o înscenare şi că Nicu Lăpuşte se va întoarce acasă nevătămat. Cel mai bun prieten al său este însă tot mai convins că bărbatul s-a sinucis, mai ales că iubita lui, Klaudia, îl părăsise de curând.

Apropiaţii lui Nicolae Lăpuşte au conturat astăzi profilul său. Era un om bun, competent, care avea două servicii, în acelaşi timp un tată iubitor şi dedicat familiei.

Prietenii spun că şi-a dorit foarte mult copii. A avut doi din prima căsătorie, Claudiu şi Flavius, dar şi o fetiţă din cea de-a doua relaţie, micuţa Alexandra. După toate indiciile, pe doi dintre copii i-a luat cu el în apele Tarniţei.

Bărbatul a spus de mai multe ori că se sinucide, din cauza relaţiei tumultoase cu concubina sa, Klaudia, care era cu 18 ani mai tânără. De curând, aceasta l-a părăsit.

Trei mame sunt acum îndurerate: ale celor doi copii, dar şi mama lui Nicolae Lăpuşte, care are 82 de ani şi este bolnavă.

Până la găsirea trupurilor, familia mai speră. Sora sa, Anuţa, pe care a crescut-o după moartea tatălui lor, i-a transmis un mesaj prin intermediul televiziunilor.

Reporter: Bianca Suciu
Imagine: Cristian Rus

Comenteaza