Fanii festivalurilor UNTOLD ȘI Neversea au șansa să ajungă DJ îndrumați de Danny Avila!

Fanii festivalurilor UNTOLD ȘI Neversea au șansa să ajungă DJ îndrumați de Danny Avila!
| Foto: untold-neversea

UNTOLD, Neversea și DJ SuperStore le oferă șansa iubitorilor de muzică să învețe de la unii dintre cei mai buni DJ.

Sărbătorile de iarnă din acest an sunt cea mai bună ocazie pentru pasionații de muzică electronică să devină DJ-ul petrecerii de acasă. ,,Be the headliner of the holidays” este o campanie pornită de organizatorii unora dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD și Neversea, împreună cu DjSuperStore.

Campania este una de educație muzicală și le oferă șansa iubitorilor de muzică electronică să învețe tainele mixingului, al producției muzicale și nu numai, de la Danny Avila, unul dintre DJ-i care a urcat de nenumărate ori pe mainstage-ul UNTOLD și Neversea, dar și de la DJ Faibo X, un artist și tehnic de top din România.

Fanii au la dispoziție două tipuri de pachete: de DJ și de producție muzicală. Astfel, cei care achiziționează un pachet de DJ sau de producție muzicală de pe djsuperstore.ro/untold sau djsuperstore.ro/neversea primesc automat un kit educațional de la DJ Faibo X și acces la un live learning session cu Danny Avila.

Cele două tipuri de pachete vin cu 7 kituri speciale: ,,DJ’s beginnings”, ,,Bedroom DJs”, ,,Party with your friends”, ,,Warm-up DJ”, ,,Mobile DJ”, ,,All Vinyl” și ,,The Artist”. Kiturile speciale conțin începând de la căști profesionale până la console de DJ cu 4 canale. Fiecare dintre ele vine însoțit și de un curs realizat de DJ Faibo X, care explică mixingul și producția muzicală în detaliu: de la alegerea set-up-ului potrivit, la instalarea lui, la funcțiile de bază și realizarea primului beat.

Cursul în care vor fi dezvăluite din secretele DJ-ilor și producătorilor de top va avea loc anul viitor, în luna ianuarie, cu unul dintre cei mai îndrăgiți DJ-i din lume, care este dornic să își împărtășească din cunoștințe și experiențe. Participanții la sesiunea cu Danny Avila trebuie să selecteze nivelul la care se află, începător sau avansat, și să se pregătească să învârtă butoanele!

Fie că se află la început de drum, fie că sunt mai experimentați sau chiar avansați, pasionații de muzică își pot îndeplini visul de a deveni mai buni și a avea acasă toate echipamentele necesare pentru a-și transforma ideile muzicale în realitate. Cei care doresc să facă acest lucru pot cumpăra cadourile speciale de sărbători ce conțin pachete de DJ epice, de la cele mai simple și portabile, până la setup-urile prezente pe scenele de la UNTOLD și Neversea.

Campania ,,Be the headliner of the holidays” este organizată de UNTOLD și Neversea, două dintre cele mai mari festivaluri din Europa, și DjSuperStore, singurul magazin din România dedicat DJ-ilor, cu echipamente de DJ și producție muzicală.

Fanii festivalurilor UNTOLD ȘI Neversea au șansa să ajungă DJ îndrumați de Danny Avila!

Fanii festivalurilor UNTOLD ȘI Neversea au șansa să ajungă DJ îndrumați de Danny Avila!

Comenteaza