Fără permis, dar NU lasă volanul din mână. Câţi-ca-ei, prin traficul clujean

Fără permis, dar NU lasă volanul din mână. Câţi-ca-ei, prin traficul clujean

Zi de zi puteţi da în trafic peste şoferi care conduc maşini fără drept legal. Polițiștii clujeni depistează tot mai des şoferi fără permis de conducere la volan. Fapta este pedepsită de codul penal. 

"La data de 20 februarie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 1 Poliție au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, din orașul Huedin.

Cel în cauză este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ca urmare a depistării acestuia la aceeași dată, în jurul orei 11.35, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada George Gordon Byron, deși nu deținea permis de conducere.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș", a transmis IPJ Cluj.

"La aceeași dată, în jurul orei 16.55, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Turcia, care se deplasa cu un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, fără a deține permis de conducere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal", a mai precizat IPJ în acelaşi comunicat de presă. 

Comenteaza