Fără public şi spectacole de 1 Decembrie la Cluj-Napoca

Fără public şi spectacole de 1 Decembrie la Cluj-Napoca

Anul acesta Ziua Națională a României este sărbătorită la Cluj-Napoca fără participarea publicului.

"Ne aflăm după mai multe luni în care eforturile făcute de noi toți pentru reducerea răspândirii pandemiei de COVID-19, au solicitat atât resurse fizice, cât și o imensă forță interioară pentru a învăța să fim aproape de ceilalți și să-i sprijinim, chiar și fără a fi prezenți fizic lângă aceștia. Punerea pe primul loc a grijii pentru sănătatea celor dragi în momentele dificile este un act de responsabilitate și curaj. La fel ca alte evenimente publice anterioare din acest an, manifestările prilejuite de Ziua Națională a României se vor desfășura fără participarea publicului, cu respectarea strictă a regulilor sanitare și de distanțare prevăzute în reglementările în vigoare la nivel național, privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19", transmit autorităţile. 

Program 1 Decembrie 2020:

ora 11:00 la Catedrala Mitropolitană va avea loc Slujba de Te Deum
ora 12:00 la Monumentul Voievodului Mihai Viteazul, va avea loc, în prezența oficialităților, acordarea onorului, salutul Drapelului de luptă, intonarea Imnului Național al României și depunerea de coroane și jerbe.
Ceremonia pentru celebrarea Zilei Naționale a României la Cluj-Napoca este organizată de Instituția Prefectului - Județul Cluj, alături de Primăria municipiului Cluj-Napoca și de Divizia 4 Infanterie ”Gemina”.

Comenteaza