Farmacie în cartierul Someşeni, după 20 de ani

Farmacie în cartierul Someşeni, după 20 de ani
Cartierul Someşeni va avea în sfârşit o farmacie, după ani în care locuitorii cartierului au reclamat că e nevoie să se deplaseze pe distanţe mari pentru a-şi procura medicamentele.

Spaţiul pentru farmacie, pe Traian Vuia 26, a fost scos la licitaţie de Consiliul Judeţean Cluj şi  a fost atribuit către Danafarm SRL Cluj-Napoca. Spaţiul în care va funcţiona farmacia, în suprafaţă de 57,31 metri pătraţi, a fost preluat în cursul acestui an de către Consiliul Judeţean Cluj de la Institutul Regional de Gastroenterologie - Hepatologie "Prof. dr. Octavia Fodor".

"În cadrul întâlnirilor organizate cu cetăţenii din cartierul clujean Someşeni, am înregistrat foarte multe solicitări de a înfiinţa o farmacie în această zonă a municipiului. Cetăţenii din Someşeni erau puşi în situaţia de a se deplasa până în oraş pentru a-şi putea procura medicamentele", a explicat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe. Acesta adaugă că farmacia va fi deschisă "în cel mult o lună" şi că aceasta este aşteptată "de peste 20 de ani" de locuitorii cartierului.

 

Comenteaza