Fata înecată în apele Someşului a fost găsită

Fata înecată în apele Someşului a fost găsită
Pompierii, ajutaţi de o echipă de scafandri ai ISU Cluj-Napoca, au relut în această dimineaţă căutările trupului fetei de 16 ani dispărute aseară în apele Someşului, în localitatea Dej.

Pompierii se află pe râu cu o barcă pneumatică şi au lărgit perimetrul de căutare datorită curenţilor de apă din zonă. Vizibilitatea este extrem de redusă, misiunea acestora cât şi a scafandrilor fiind extrem de dificilă. Până la această oră, nici urmă de trupul fetei.

Tănăra de 16 ani se afla, ieri, la scăldat împreună cu niște prieteni. La un moment dat, a făcut semne disperate cu mâinile din mijlocul apei și a dispărut la fund. În timp ce prietenii ei au luat-o la fugăs speriaţi, doi tineri care se aflau pe o terasă din apropiere au sărit imediat în apă, încercând s-o salveze. Aceştia nu au mai ajuns la ea.

UPDATE, ora 13:00  Trupul adolescentei a fost găsit în jurul orei 12:00 de către un bărbat care i-a ajutat pe pompieri şi pe scafandri la căutări. Acesta a văzut cadavrul plutind la câţiva zeci de metri în aval de locul în care a fost văzută fata intrând în apă.

Comenteaza