Femeia găsită moartă într-un beci în Turda era dată DISPĂRUTĂ de câteva zile

Femeia găsită moartă într-un beci în Turda era dată DISPĂRUTĂ de câteva zile

Femeia găsită moartă în subsolul unui imobil din Turda era căutată de polițiști, fiind dată dispărută după ce a plecat de la domiciliu în urmă cu o săptămână.

Polițiștii au constatat că persoana găsită fără viață în subsolul unei case din Turda, aflată în construcție, este Vărăticeanu Valentina, femeia de 47 de ani, din Turda, dată dispărută la începutul acestei săptămâni (Vezi AICI).

"La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați cu privire la faptul că în subsolul unui imobil aflat în construcții, de pe raza municipiului, a fost găsită o persoană decedată.

În urma sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat persoana, respectiv o femeie în vârstă de 47 de ani, din municipiul Turda.

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că aceasta a părăsit locuința de domiciliu la data de 5 noiembrie a.c., însă nu s-a mai întors. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal", informează IPJ Cluj.

Cadavrul femeii a fost găsit joi de proprietarii clădirii (Detalii AICI).

loading...
Comenteaza