Femeie din Calna, dispărută de la domiciliu FOTO/VIDEO

Femeie din Calna, dispărută de la domiciliu FOTO/VIDEO
O femeie din localitatea clujeană Calna a dispărut de la domiciliu săptămâna trecută, iar familia acesteia stă ca pe jar.

Ana Domșa (foto) are 58 de ani și locuiește în localitatea clujeană Calna, comuna Vad. De săptămâna trecută nimeni nu a mai văzut-o.

"Săptămâna trecută, duminică seara, în jurul orei 18 a dispărut de acasă. Probleme psihice nu avea, nu știu. De atunci nu mai știu nimic de ea. Am căutat-o prin toate satele. Ne-au spus niște persoane că au văzut-o. Ne-am uitat în fața sediului la poliție în Vad pe camerele video, dar nu am văzut-o trecând nici în sus, nici în jos", a povestit fiul femeii dispărute.

Acesta spune că mama sa obișnuia să consume foarte mult alcool.

"Era îmbrăcată cu o rochie neagră cu ceva floricele pe ea, avea un sacou negru cu nasturi în față și un batic verde cu niște dungi albe și ceva maro prin el", a explicat tânărul.

Familia ia în calcul și o sinucidere. "Nu știm niciodată la ce ne putem aștepta. Este în stare să se sinucidă, ne-a amenințat cu chestia asta", a spus băiatul femeii.

Persoanele care pot da relații despre femeia dispărută sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Etichete
Comenteaza