Update Foto Femeie dispărută din Cluj-Napoca. APELAŢI 112 dacă aţi văzut-o!

Femeie dispărută din Cluj-Napoca. APELAŢI 112 dacă aţi văzut-o!
Femeie dispărută din Cluj-Napoca. APELAŢI 112 dacă aţi văzut-o!
Femeie dispărută din Cluj-Napoca. APELAŢI 112 dacă aţi văzut-o!

Poliţiştii clujeni apelează la ajutorul cetăţenilor pentru a găsi o femeie în vârstă de 50 de ani, din Cluj-Napoca, care a plecat de acasă în seara de marţi, 25 aprilie, şi nu mai revenit la domiciliu.

"La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că MIHĂȘAN LOREDANA, în vârstă de 50 de ani a plecat voluntar la aceeași dată, în jurul orei 15.30, de la locuința sa situată în municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, iar până în prezent nu a mai revenit.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.74 m, constituție corpolentă, păr șaten tuns scurt, față ovală, ochi căprui.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o pereche de blugi albaștri, hanorac negru cu glugă având în partea din spate un imprimeu cu aripi și o haină de ploaie neagră cu buline albe.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112", transmite IPJ Cluj. 

UPDATE IPJ CLUJ:
”Femeia plecată voluntar - Mihășan Loredana a fost depistată de polițiști. Din primele informații, pe durată plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni. Mulțumim pentru sprijin!”, a transmis IPJ Cluj miercuri, 26 aprilie, la ora 12:00.

Comenteaza