Femeile din PDL au împărţit sute de baloane portocalii copiilor din Mănăştur. "Vrem să promovăm parcurile" FOTO / VIDEO

Femeile din PDL au împărţit sute de baloane portocalii copiilor din Mănăştur.
Sute de baloane portocalii, fotografii "la căsuţa portocalie" şi un panou, tot portocaliu, pe care sunt puse fotografiile copiilor. S-a întâmplat în această după-masă în parcul Mehedinţi din cartierul Mănăştur, unde copiii au fost aduşi de un partid politic.

"Vrem doar să promovăm parcurile, să-i aducem pe copii afară din case, să nu mai stea la calculator ci să facă mişcare şi activităţi recreative". Astfel sună explicaţia prim-vicepreşedintelui Organizaţiei de Femei a PDL Cluj-Napoca, Fleva Ibranyi, întrebată cum ar răspunde dacă cineva ar acuza că organizarea este una politică, având în vedere predominanţa culorii portocalie în parcul populat cu copii şi mămici. În fapt PDL, care a organizat evenimentele, nu şi-a afişat nicăieri nici sigla şi nici denumirea.

Evenimentul din parcul Mehedinţi a inclus karaoke, desene pe asfalt, un mic cros, picturi pe faţă şi un spectacol folcloric. Au fost împărţite nu mai puţin de 300 de baloane portocalii, fără însemne, şi zeci de copii s-au aşezat în spatele panoului ce înfăţişa o căsuţă - tot portocalie - în schimbul unei fotografii "la minut" care a fost pusă pe un panou, de asemenea, portocaliu.

Aceasta a fost a patra săptămână în care femeile din PDL au organizat activităţi recreative pentru copii în cartierele din Cluj.

Comenteaza