Festivalier luat în vizor de polițiști, după ce și-ar fi împins prietena pe scări la Untold. Fata spune că a fost "un accident"

Festivalier luat în vizor de polițiști, după ce și-ar fi împins prietena pe scări la Untold. Fata spune că a fost "un accident"

Polițiștii au demarat verificări după ce o tânără în vârstă de 19 ani, care se afla la festival în compania prietenului ei, a necesitat îngrijiri medicale în urma căderii pe treptele stadionului Cluj Arena.

Sâmbătă, 6 august, în jurul orei 04.10, Poliția Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană, care se afla în incinta festivalului, la Cluj Arena, s-ar fi accidentat pe scările stadionului, necesitând îngrijirile medicale acordate de un echipaj Smurd.

"În urma sesizării, polițiștii au demarat verificări, fiind constatat faptul că, tânăra, de 19 ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, la momentul accidentării, ca urmare a căderii pe treptele arenei, se afla în compania prietenului ei, un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Vulcani.

Pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a avut loc  evenimentul, polițiștii au demarat cercetări din oficiu, sub aspectul infracțiunii de lovirea sau alte violențe, context în care tânăra a menționat faptul că nu dorește să formuleze plângere penală în referire la incident și că accidentarea ei reprezintă un accident.

De asemenea, situația de fapt a fost analizată, conform procedurilor, prin intermediul formularului de evaluare a riscului, nefiind îndeplinite condițiile pentru eliberarea unui ordin de protecție", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Poliția continuă verificările în acest caz, aspectele constatate urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Comenteaza