Festivalul Copilăriei la Cluj. Ce surprize au fost pregătite pentru cei mici

Festivalul Copilăriei la Cluj. Ce surprize au fost pregătite pentru cei mici
Asociația ”Produs de Cluj” și Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, vor organiza pe 1 iunie Festivalul Extraordinar al Copilăriei cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Evenimentul va fi parte integrantă a celei de-a patra ediţii a Târgului Produs de Cluj, programat în intervalul 1 - 4 iunie la Câmpia Turzii.

Activităţile programate pentru această ocazie se vor desfăşura în Parcul Municipal (BERC) din localitate, cu începere de la ora 11.00. Gândite special pentru cei mici, acestea vor include o multitudine de activităţi, dar şi surprize dulci, pe întreaga perioadă a zilei, se arată într-un comunicat de presă.

În parc, vor fi amenajate zone de distracţie, zone recreative, unde copiii vor avea ocazia să creeze primele lor opere de artă, sub atenta îndrumare a membrilor Asociaţiei Artiştilor Plastici. De asemenea, cu participanţii la ateliere vor avea ocazia să ia lecţii de artă culinară, dar şi să sculpteze în fructe şi legume.

Pe perioada evenimentului, Asociaţia Produs de Cluj a pregătit un spectacol de magie susţinut de domnul Florin Suciu Buh, dar şi o zonă de face-painting.

În incinta parcului, Primăria municipiului Câmpia Turzii va amenaja şi o zonă expoziţională specială, ,,MINICITY - orăşelul în care cei mici vor fi cei mari", unde vor fi expuse diferite utilaje şi tehnică din dotare (maşină de pompieri, poliţie, ambulanţă, elicopter, piese de artilerie etc.).

Participanţii vor putea urmări demonstraţii ale angajaţilor Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Câmpia Turzii, Poliţia Municipiului Câmpia Turzii, Spitalul Municipal ,,Dr. Cornel Igna", Jandarmeria, Baza 71 Aeriană ,.Gen. Emanoil Ionescu" Câmpia Turzii, SC Domeniul Public SA Câmpia Turzii şi SC Compania de Salubritate SA Câmpia Turzii.

Cel mai aşteptat moment al zilei va fi, fără îndoială, „BUBBLELANDIA", un spectacol interactiv, în aer liber, cu baloane de săpun (demonstraţii de Hand Made Bubble, concursuri şi jocuri pentru copii: Ping-Pong, Baschet, Bungee-Jumping Bubble in Bubble, Fashion Bubble, SPA Bubble, Vânătoare şi Tir, simfonie baloane uriaşe).

Pe toată durata Târgului, atmosfera va fi întreţinută de spectacolele artistice susţinute zilnic de ansambluri folclorice consacrate, dar şi de tinere talente din Câmpia Turzii, precum şi de cei mai îndrăgiţi solişti clujeni de muzică populară.

Comenteaza