Filmul accidentului de coșmar din Cluj, în care un bărbat a murit! Cum s-a întâmplat această tragedie?

Filmul accidentului de coșmar din Cluj, în care un bărbat a murit! Cum s-a întâmplat această tragedie?

Un accident grav s-a petrecut sâmbătă dimineața pe drumul Cluj-Turda, în zona Mărtinești, în urma căruia un șofer a murit.

Conform relatărilor preliminare ale polițiștilor, evenimentul tragic a avut loc în jurul orei 08.45 și a implicat un bărbat de 58 de ani, domiciliat în Turda. Acesta conducea autoturismul pe DN1-E60 dinspre municipiul Cluj-Napoca.

Din nefericire, în circumstanțe care sunt încă sub investigație, șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrând în șanțul din dreapta a direcției de mers.

Impactul a fost atât de violent încât șoferul a fost proiectat din mașină și a fost găsit întins pe carosabil în afara autoturismului.

Echipajele medicale ajunse la locul accidentului au aplicat manevre de resuscitare timp de aproximativ o oră, dar, cu toate eforturile depuse, nu au reușit să readucă semnalele vitale ale bărbatului.

În prezent, autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.

Comenteaza