Fiul lui Silviu Prigoană, implicat într-un accident la Cluj. Maşina sa a ajuns cu roţile în sus VIDEO

Fiul lui Silviu Prigoană, implicat într-un accident la Cluj. Maşina sa a ajuns cu roţile în sus VIDEO
Un grav accident de circulaţie, în care a fost implicat Silvius Prigoană, fiul cel mic al cunoscutului om de afaceri gherlean Silviu Prigoană, a avut loc vineri seara, în jurul orei 21:00.

Din primele informaţii, tânărul de 24 de ani se îndrepta dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, iar la intrarea în localitatea Nima a pierdut controlul asupra volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile. Mai apoi a fost proiectat într-un şanţ de pe marginea drumului, după care s-a izbit de un stâlp de lemn, pe care l-a şi doborât, autoturismul răsturnându-se pe plafon, relatează publicaţia dej24.ro. 

La faţa locului s-au deplasat pompierii, o ambulanță, dar și polițiști, însă tânărul a scăpat doar cu câteva zgârieturi în urma impactului deosebit de violent. După ce personalul medical i-a acordat primul ajutor, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Dej pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

În urma cercetărilor, oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

Comenteaza