Video Florești Fest 2024, o nouă ediție de mare succes. Primarul Pivariu: „Florești, ai fost memorabil”

Florești Fest 2024, o nouă ediție de mare succes. Primarul Pivariu: „Florești, ai fost memorabil”
| Foto: Facebook.com/FlorestiMemorabil

Devenit deja tradiție, festivalul floreștenilor a revenit anul acesta cu mai multă distracție, activități dinamice și spirit de sărbătoare. Zeci de mii de oameni au luat parte la sărbătoarea comunei.

Edilul celei mai mari comune din țară a avut doar cuvinte de laudă pentru festivalul care s-a încheiat, duminică seară, cu un spectaculos foc de artificii.

Florești, ai fost memorabil!

Florești a avut parte de un adevarat festival în această ediție a Floresti Fest. Am dovedit încă o dată! Comunitatea din Florești este una vibrantă care știe să prețuiască și are nevoie de astfel de evenimente.

Toți au avut motive de bucurie, de la copiii care s-au distrat alături de cele mai iubite personaje animate, tinerii adolescenți care s-au bucurat de influenceri și artiștii preferați chiar aici, acasă la ei.

Am văzut multe grupuri de familii care au ieșit împreună și au sărbătorit apartenența la frumoasa comunitate floreșteană.
Florești se schimbă, Florești devine Noul Florești. La mulți ani, Florești! La mulți ani, floreșteni! Să fim binecuvântați!”, a transmis Bogdan Pivariu.

Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Florești precum și de partenerii principali: Urbano Group și Vivo Cluj.

Comenteaza