Flori din belşug pentru clujence

Flori din belşug pentru clujence
Poliţiştii, politicienii, bancherii şi fotbaliştii s-au întrecut ieri în a oferi flori doamnelor şi domnişoarelor aflate pe stradă sau la mall.

Trandafiri roşii sau albi, frezii înmiresmate, lalele şi stânjenei au primit clujencele ieri, de 8 Martie. "Este un prilej foarte bun, acum, că a venit primăvara, să le arătăm doamnelor şi domnişoarelor cât de mult contează pentru noi", a declarat Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj şi consilier local. Câteva zeci de membri ai filialei locale a partidului, între care Teodor Pop Puşcaş şi Gabriel Oniga, şeful organizaţiei de tineret, au dăruit trecătoarelor întâlnite în Piaţa Unirii trandafiri roşii sau albi.

"Am pregătit 500 de trandafiri, ştim că femeile preferă această floare", a mai spus Lăpuşan. Tot atâtea flori, de această dată frezii, au fost oferite în dar de Ziua femeii, pe Bulevardul Eroilor, de câţiva reprezentanţi ai PDL Cluj, în frunte cu viceprimarul Radu Moisin. "Deşi nu e o zi foarte călduroasă, am ţinut să facem acest gest de 8 Martie pentru a aduce primăvara şi iubirea noastră în sufletul doamnelor şi domnişoarelor din Cluj", a declarat Moisin. Şi angajaţii de la BNR au ieşit în stradă pentru a împărţi flori de Ziua femeii, la prânz, în zona Librăriei Universităţii. De asemenea, cei de la Poliţia Rutieră au dăruit flori clujencelor din trafic, iar fotbaliştii de la "U" Cluj au făcut senzaţie oferind flori în Iulius Mall, la orele serii.

 

Comenteaza