Florin Piersic a fost transferat cu avionul SMURD de la Cluj la un spital din București

Florin Piersic a fost transferat cu avionul SMURD de la Cluj la un spital din București
| Foto: arhivă

Actorul Florin Piersic a fost preluat, marți seară, cu un avion SMURD de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi transferat la Institutul Matei Balș din Capitală.

Din primele date, transferul s-a făcut la solicitarea familiei. Florin Piersic era internat la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, după ce infecția apărută la genunchi s-a generalizat în organism, inclusiv la nivelul inimii.

În urmă cu câteva zile Florin Piersic a fost operat la genunchi la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, iar duminică medicii de la Institutul Inimii au decis să îi efectueze o intervenţie de extragere a sondelor stimulatorului cardiac, operația fiind finalizată fără nicio complicație.

Aflat într-o stare stabilă, dar în continuare cu probleme de sănătate ca urmare a infecției, actorul în vârstă de 88 de ani a fost transferat la Institutul ”Matei Balș”, unde va continua tratamentul, urmând să i se administreze un tratament cu antibiotice pentru a rezolva și infecția de la nivelul protezei de la genunchi.

Comenteaza