Florin Piersic a recunoscut de ce a făcut infecție la genunchi

Florin Piersic a recunoscut de ce a făcut infecție la genunchi
| Foto: captura video YouTube - DRUMUL OASELOR (1980) - de Doru Năstase

Florin Piersic ar putea fi externat în cel mult zece zile dacă starea sa de sănătate rămâne stabilă. Actorul se află la Spitalul Foișor sub supravegherea ortopezilor, dar și a medicilor infecționiști de la Spitalul "Matei Balș".

Florin Piersic a recunoscut care este motivul pentru care a făcut infecția la genunchi. "Mărgelatul" susține că s-ar fi ales cu infecția la genunchi din cauza cascadoriilor şi a nebuniilor făcute.

„Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că și eu aștept să vin la tine să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare.

Pur și simplu am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât.

Cu toate că la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnească", a transmis Florin Piersic, citat de viva.ro.

Maestrul Piersic speră să lase în urmă acest episod cu problemele de sănătate și să își revadă publicul cât de curând. El mărturisește că se simte bine și abia așteaptă întoarcerea pe scenă. 

Comenteaza