Florin Piersic, la spital

Florin Piersic, la spital
| Foto: vip24.ro

Marele actor clujean, Florin Piersic, a ajuns la spital după ce ar fi suferit, recent, o operaţie la un genunchi.

Actriţa Medeea Marinescu, partenera actorului în spectacolul "Străini în noapte", spune că ar fi vorba despre un control de rutină.

"Ce ştiu este că a făcut un control de rutină, aşa cum face periodic. Chiar ieri am vorbit cu impresarul spectacolului «Străini în noapte», care mi-a confirmat datele de spectacol, ba chiar a trebuit să găsim o zi în plus pentru Cluj, pentru că deja primul spectacol (în luna mai) este vândut. 

Nu am fi putut discuta aceste date dacă domnul Piersic ar fi avut probleme grave de sănătate. Avem confirmate datele de 22 aprilie la TNB (Bucureşti), 6 mai la Buzău, 16 şi 18 mai la Cluj-Napoca pentru «Străini în noapte». Vom ţine aceste spectacole. Cel mai probabil, domnul Piersic face un control/tratament uzual de întreţinere", a declarat Medeea Marinescu, pentru Mediafax.

Pe de altă parte, surse din anturajul actorului au declarat că Florin Piersic a fost operat recent la un genunchi, la un spital Bucureşti, de medicul chirurg ortoped Vlad Predescu, din Viena, şi că este încă în spital, în perioada de recuperare.

loading...
Comenteaza