Florin Stamatian nu va candida pentru primărie VIDEO

Florin Stamatian nu va candida pentru primărie VIDEO
"Eu sunt veşnica tânără rezervă de cadre", a spus Florin Stamatian astăzi la Realitatea FM Cluj. Prefectul a respins ideea unei candidaturi la Primărie sau la şefia Consiliului Judeţean şi a anunţat că se gândeşte să candideze pentru un post de senator. Despre fostul premier Emil Boc, Stamatian a spus că "cea mai intelgientă soluţie e să se întoarcă acasă".

Prezent la emisiunea "De ce?", moderată de Florin Otrocol, prefectul Florin Stamatian a infirmat zvonurile referitoare la o eventuală candidatură a sa pentru primărie sau consiliul judeţean.

"Chiar îmi face plăcere câteodată când se mai glumeşte: eu sunt veşnica tânăra rezervă de cadre, pentru toate ministerele, rezerva de cadre", a spus Stamatian.

Stamatian a vorbit şi despre tandemul cu care PDL ar avea cele mai mari şanse la alegerile locale din Cluj.

 "Domnul Alin Tişe trebuie să meargă acolo unde s-a validat, la Consiliul Judeţean, şi cea mai inteligentă soluţie este ca Emil Boc să se întoarcă acasă", mai spune prefectul

Pe de altă parte, fostul preşedinte executiv al PDL Cluj a mărturisit că ar candida la alegerile generale din toamna acestui an, cel mai probabil pentru un post de senator.

Reporter: Ciprian Aron
Imagine: Călin Fedeleş

Comenteaza