Focurile de artificii şi şampania au învins "asteroizii" FOTO

Focurile de artificii şi şampania au învins
Gerul i-a ţinut departe pe mulţi dintre clujeni de show-ul din centrul Clujului. Au apărut mai mult doar la focuri de artificii, lasere şi şampanie gratis. Din păcate, la concertul The Asteroids Galaxy Tour nu s-au înghesuit deloc. Pentru 2015, s-au anunțat concerte tari: vin David Guetta și trupa Avicii.

Doar câteva sute de clujeni s-au adunat până la 22:30, în Piaţa Unirii, la spectacolul organizat de primărie. Spaţiul din faţa statuii lui Matei Corvin părea la acea oră mai degrabă golaş. Pe scenă se aflau Costi Cămărăşan şi trupa sa.

Programul nopţii a fost următorul: 

- 22:00 - Costi Cămărașan Band

- 23:00 - The Asteroids Galaxy Tour

- 00:00 - Spectacol de artificii și lumini

- 00:15 - Muzicanții Band

UPDATE 22:45 Pe pagina de Facebook Youth@Cluj-Napoca 2015 a fost publicată o fotografie a trupei The Asteroids Galaxy Tour, realizată chiar în centrul Clujului. O găsiţi în galeria foto a articolului. Danezii vor urca pe scenă la ora 23:00 şi ne duc spre 2015.

UPDATE 22:58 Au să cânte danezii din trupa The Asteroids Galaxy Tour. Acum sunt câteva sute de oameni, dar tot nu e o asistenţă prea generoasă. La frigul care este în centrul Clujului, nici nu e de mirare.

UPDATE 23:10 Suntem la a treia piesă a danezilor, clujenii vin în grupuri mici. Publicul continuă să fie redus numeric. Poate la focurile de artificii vor fi mai numeroşi, deşi piesa de rezistenţă a spectacolului rămâne "asteroizii".

UPDATE 23:15 Nu ar prinde rău nişte calorifere. Poate danezilor nu le e frig, că vin din nord, dar clujenilor le este; am trecut demult de pragul de -10 grade Celsius, este practic cel mai geros Revelion din ultimii ani.

UPDATE 23:22 Ce drăăguţ! Solista ştie să spună "Mulţumesc!". Au trecut deja cinci piese, pe la ultima e posibil ca publicul să devină relativ numeros. Lumea tot mai vine. S-a mai liniştit şi traficul: până acum câteva minute, era plin de maşini cu oameni grăbiţi să ajungă acasă sau la petrecerile unde au fost invitaţi. 

UPDATE 23:26 Danezii cred că au văzut reacţii mai entuziaste la show-urile lor. Clujenii sunt cam, cum să le spunem altfel, glaciali.

UPDATE 23:30 Cu o jumătate de oră înainte de noul an, încercăm o estimare: vreo 400 de suflete. Ce-i drept, mai vin, semn că focurile de artificii sunt mai tari decât "asteroizii". O fi frigul sau cel care a ales trupa de vină?

UPDATE 23:52 E destul de multă lume, s-au adunat, parcă de niciunde, mii de oameni. Asteroizii se pregătesc să iasă de pe scenă. Să vină şampania! Şi focurile de artificii!

UPDATE 23:53 Primarul Emil Boc a urcat pe scenă, salută lumea şi o îmbie la şampanie. Precizează, cum era de aşteptat, că în câteva minute Clujul devine Capitala Europeană a Tineretului. Boc spune că vor fi multe evenimente şi multe surprize în 2015, la Cluj. Publicul e acum mai cald, s-a dezgheţat :)

UPDATE 00:00 La mulţi ani, Cluj! Foc de artificii multicolor şi lasere pe cer, aşa intră Clujul în anul în care este Capitală Europeană a Tineretului (CET). Laserele proiectează pe clădiri logo-ul Clujului - CET 2015. 

UPDATE 00:30 Piaţa s-a golit din nou, Muzicanţii Band cântă pentru o asistenţă redusă. Cam acesta a fost Revelionul 2015 din centrul Clujului.

UPDATE: Şi pentru că în 2015 Clujul va fi gazda a peste 1.000 de evenimente, în noaptea dintre ani au fost anunţaţi oficial marii artişti care vor concerta în municipiu la vara: Avicii şi David Guetta.

Comenteaza