Fotograful Mircea Roșca va fi înmormântat la Turda. Rugămintea familiei pentru cei care vor să își ia rămas bun

Fotograful Mircea Roșca va fi înmormântat la Turda. Rugămintea familiei pentru cei care vor să își ia rămas bun
| Foto: Facebook / Dan Ciulea

Fotograful turdean Mircea Roșca va fi condus joi pe ultimul drum. Cei care vor să își ia rămas bun de la acesta pot participa și la priveghi, marți și miercuri.

Priveghiul va fi marți, 14 mai, și miercuri 15 mai, de la ora 18:00, la capela din Cimitirul Central Turda. Mircea Roșca fi înmormântat joi, de la ora 14:00, la Cimitirul Central Turda.

„Mircea Roșca va fi dus în după-masa aceasta la Capela Cimitirului Central din Turda. Priveghiul va fi astăzi (14 mai) și mâine de la ora 18:00. Ne vom lua rămas bun de la Mircea joi, de la ora 14:00, la Cimitirul Central Turda. Rugămintea familiei și a Mihaelei este să nu veniți îmbrăcați în negru!” au anunțat aparținătorii.

Fotograful clujean Mircea Roșca s-a stins din viață, în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 43 ani, într-un spital din Târgu Mureș.

Acum trei ani, fotograful a suferit un transplant de cord la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș. În urmă cu 2 luni fusese internat iar în spital la Târgu Mureș, din cauza unor probleme medicale.

Mircea Roșca s-a născut în Turda și era absolvent al USAMV Cluj-Napoca, dar și-a făcut o carieră ca fotograf profesionist, în special în domeniul sportiv, începând cu anul 2003. A fost colaborator al agențiilor de presă din România, dar și al unor agenții de presă de renume din străinătate.

Sincere condoleanțe familiei!

Comenteaza