Furt Înspăimântător în Aiud. Un clujean mascat atacă o femeie în plină stradă

Furt Înspăimântător în Aiud. Un clujean mascat atacă o femeie în plină stradă
| Foto: stirileprotv.ro

Un incident șocant a avut loc în Aiud, unde o femeie în vârstă de 39 de ani a fost victima unui jaf brutal în timp ce se afla pe strada George Coșbuc. 

Potrivit comunicatului emis de către Inspectoratul de Poliție Județean Alba, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Chinteni, județul Cluj, a fost identificat și reținut în legătură cu acest incident.

În seara zilei de 25 ianuarie, în jurul orei 20:10, tânărul suspect, având fața acoperită, s-ar fi apropiat de femeia de 39 de ani și i-ar fi smuls poșeta în care aceasta avea mai multe bunuri personale.

După comiterea faptei, agresorul a fugit în grabă, luând măsuri pentru a-și asigura scăparea.

„La data de 1 februarie 2024, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au identificat un bărbat, de 28 de ani, din comuna Chinteni, judeţul Cluj, care locuieşte fără forme legale în municipiul Aiud, ca persoană bănuită de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 25 ianuarie, în jurul orei 20.10, în timp ce se afla pe strada George Coşbuc din Aiud, având faţa acoperită, i-ar fi smuls unei femei de 39 de ani poşeta în care avea mai multe bunuri personale, după care a fugit, pentru a-şi asigura scăparea”, se menţionează în comunicat.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au reușit identificarea și reținerea tânărului în cauză. Acesta locuia fără forme legale în municipiul Aiud.

Față de el, poliția a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar următorul pas va fi prezentarea sa Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, unde vor fi dispuse măsurile legale în conformitate cu legea.

Incidentul ridică semne de întrebare cu privire la siguranța pe străzi și pune în prim-plan problema necesității de a intensifica măsurile de securitate în această zonă.

Comunitatea locală așteaptă cu interes evoluția investigației și asigurări că astfel de acte criminale vor fi sancționate conform legii.

Comenteaza