Furtul din camerele de hotel, afacere profitabilă, dar cu picioare scurte

Furtul din camerele de hotel, afacere profitabilă, dar cu picioare scurte
O femeie a decis să-şi rotunjească veniturile furând o sumă deloc de neglijat dintr-o cameră de hotel. Nu a apucat însă să se bucure de reuşită: a fost prinsă în aceeaşi zi.

În noaptea de marţi spre miercuri, între 00:30 şi 00:50, o timişoreancă de 33 de ani a pătruns fără drept în camera, rămasă neasigurată, a unei pensiuni din Dej, de unde ar fi sustras suma de 1.000 de lei.

Poliţia municipiului Dej a fost anunţată cu privire la furt în cursul aceleaşi zile, iar, "în urma plângerii făcute de către persoana cazată la pensiunea în cauză, precum şi a verificărilor efectuate de către poliţişti, femeia a a fost depistată în mai puţin de 24 de ore".

Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore şi depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Cluj, fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de ,,furt calificat", faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza