Gazonul Cluj Arena, în condiţii optime la meciul dintre Universitatea Cluj şi Steaua VIDEO

Gazonul Cluj Arena, în condiţii optime la meciul dintre Universitatea Cluj şi Steaua VIDEO
Administratorul Cluj Arena, Radu Raţiu, a dat asigurări că suprafaţa de joc se va prezenta în condiţii optime luni, la ora meciului dintre Universitatea Cluj şi Steaua. Instalaţia de încălzire a fost pornită în urmă cu o săptămână şi funcţionează inclusiv pe timpul nopţii. În urmă cu câteva zile, oficialii echipei clujene şi-au manifestat îngrijorarea faţă de starea gazonului de pe Cluj Arena.

Starea gazonului i-a nemulţumit pe oficialii Universităţii la revenirea din Antalya. Responsabilii arenei promit însă că suprafaţa de joc se va prezenta excelent la ora meciului.

"După cum vedeţi gazonul este într-o stare foarte bună, a fost protejat şi s-au luat toate măsurile necesare ca luni el să fie în cele mai bune condiţii. A fost pusă peste el o folie specială care e similară cu cea de pe Naţional Arena sau de pe stadioanele din vestul Europei", spus Radu Raţiu, administrator Cluj Arena.

Administratorul stadionului a adăugat că suprafaţa de joc va fi protejată inclusiv pe timpul nopţii.

"Pe perioada nopţii este acoperit cu o prelată specială care, totuşi, permite razelor ultraviolete să îşi facă efectul", a mai spus Raţiu.

Gazonul nu va avea soarta celui de pe Arena Naţională, a mai adăugat Radu Raţiu.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti este programat luni, de la ora 19:00.

Reporter: Septimiu Fantea
Imagine: Zoltan Szucs

Comenteaza