Ghiță Mureșan își vinde vila din Statele Unite cu 2 milioane de euro

Ghiță Mureșan își vinde vila din Statele Unite cu 2 milioane de euro
Marele Ghiţă, cum îl strigă americanii pe românul de 2,31 m, investeşte o avere în locuinţe, dar sfârşeşte prin a le vinde pe toate.

Ghiţă Mureşan (46 de ani) trăieşte de 24 de ani în SUA, alături de soţia lui, Liliana, şi de cei doi băieţi, George şi Victor. După o carieră sportivă prolifică, ce i-a generat venituri uriaşe, românul s-a gândit să-şi transforme marea iubire într-o afacere şi a deschis o şcoală de baschet. 

În ultimii cinci ani, acesta a schimbat cinci case, iar acum este pe punctul de a o vinde pe a şasea. El a scos de curând la vânzare o vilă în Florida, în apropiere de ocean, conform Click.ro. Aceasta are șapte dormitoare, un living uriaş, o bucătărie cât trei camere şi nouă băi. Pădurea la care există acces direct din curte este spaţiul ideal de relaxare, iar când vii de la aer curat te poţi încălzi la şemineul elegant din living.

”Nu mi-a plăcut niciodată să ies în evidenţă prin maşini sau case. Nu sunt importante. Important eşti tu, ca om. Eu sunt cel mai fericit în grădina mea de acasă, de la Cluj”, spunea Mureşan. Românul s-a gândit şi la un preţ pentru vila pusă la vânzare: circa 2 milioane de euro. 
 
Gheorghe Mureșan și-a început cariera de baschetbalist profesionist la "U" Cluj-Napoca, în sezonul 1991-1992. La scurt timp, a fost cooptat în echipa Elan Bearnais Pau-Lacq-Orthez, una dintre cele mai bune din istoria baschetului francez. La scurt timp s-a transferat în cel mai puternic campionat de baschet din lume, cel american. Aici, în National Basketball Association, a activat la Washington Wizards între anii 1993-1998.

Mureșan a rămas în memoria pasionaților de NBA nu doar datorită performanțelor sale de pe terenul de baschet, ci și datorită înălțimii sale. Măsurând 2,31 m, este cel mai înalt jucător din istoria NBA, alături de sudanezul Manute Bol. De altfel, Ghiță Mureșan este și cel mai înalt român în viață.

Comenteaza