Gimnast olandez, despre Europenele de la Cluj: "Ne antrenăm în beci"

Gimnast olandez, despre Europenele de la Cluj:
Clujul a fost în aceste zile gazda Campionatelor Europene de Gimnastică, însă unii sportivi prezenți nu erau tocmai mulțumiți de ceea ce au găsit în România.

Gimnastul olandez Bram Verhofstad este șocat de ceea ce a găsit în România. „Ne antrenăm în beci", a spus acesta, pe filmul prezentat de portalul stiridinromania.net. Olandezul a realizat o înregistrare video în care s-a plâns de sala de antrenament, dar și de mâncare: „Este groaznică". Colegii lui din film spun că mâncarea este și puțină, arată clujactual.

El s-a filmat pe balconul hotelului unde este cazat în timp ce își chema un coleg la masă, iar acesta a făcut semn cum că mai bine s-ar arunca de la balcon decât să mănânce. Pe lângă mâncare, l-au nemulțumit și sălile de antrenament amenajate în corturi, plângându-se și de aerul condiționat din camera de hotel unde a fost cazat.

Nu sunt singurele disfunctionalități organizatorice. Potrivit sursei citate, site-ul oficial al competiției nu se actualiza la timp cu informații, iar datele despre câștigători au apărut publicate mult mai repede pe site-ul Federației Europene de Gimnastică.

Comenteaza