Gore, la proces: "Soarta mea nu e în mâinile judecătorilor şi procurorilor, ci în ale lui Iisus"

Gore, la proces:
Astăzi încep audierile în procesul în care interlopul Gore e judecat pentru că a înjunghiat în august 2011 un asistent medical la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Astăzi se reia la Cluj procesul în care cel mai cunoscut interlop clujean, Marius David, zis Gore, e judecat pentru că a înjunghiat în august 2011 un asistent medical la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Gore depusese o cerere de strămutare a procesului, care a fost respinsă la Bucureşti de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Astfel, astăzi este aşteptată începerea audierilor.

"Soarta mea nu e în mâinile judecătorilor şi procurorilor, ci în ale lui Iisus", a spus Gore, când a intrat în sala de judecată, în urmă cu puţine minute.

UPDATE În faţa instanţei, Gore a declarat că nu se face vinovat de nimic, nici el şi nici brancardierul pe care l-a înjungiat. "De vină sunt duhurile rele, de vină e Satan!", i-a spus el judecătoarei.

Gore a relatat şi ceea ce s-a întâmplat din punctul său de vedere şi a explicat că a considerat că a fost otrăvit. "În seara anterioară internării mele, am mers la mai multe secţii de Poliţie, unde am spus că am fost otrăvit. Şi anterior am fost otrăvit, cu morfină, substanţă pe care nu am consumat-o niciodată", a spus el. Gore a recunoscut că era consumator de etnobotanice, "dar numai la sfârşit de săptămână". 

Instanţa a dispus o nouă expertiză psihiatrică în cazul său, apreciind că cea existentă la dosar este "incorectă în raport cu discernământul" lui Gore.

Infirmierul înjunghiat a compărut şi el azi în faţa instanţei, unde a relatat ce s-a întâmplat când a fost înjunghiat de Gore şi a explicat că nu-l cunoştea pe acesta înainte de incident. 

Citeşte ce s-a întâmplat în august 2011.

Comenteaza