Gore riscă închisoarea după ce şi-a tăiat gâtul cu cuţitul

Gore riscă închisoarea după ce şi-a tăiat gâtul cu cuţitul
Cunoscutul interlop Marius David, cunoscut drept Gore, riscă să ajungă după gratii pentru 29 de zile, pentru port ilegal de armă albă. Acesta a fost externat astăzi de la Clinica de Psihiatrie unde a fost internat timp de o săptămână şi săltat de mascaţi pentru că a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurori.

Gore este acuzat de port ilegal de armă albă şi ultraj contra bunelor moravuri şi va fi prezentat mâine la Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Gina Pop.

Amintim, Gore a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute de un echipaj de mascaţi, chemat de trecătorii oripilaţi că Gore şi-a tăiat cu un cuţit faţa, gâtul şi zona toracelui, în apropierea benzinei LukOil din Mănăştur. Gore a fost dus iniţial la Unitatea de Primire a Urgenţelor, unde a refuzat spitalizarea, după care acesta a fost transportat la Clinica de Psihiatrie, unde a fost internat la secţia închisă, timp de aproape o săptămână. Vezi aici detalii

Comenteaza