Groapa-capcană de pe Izlazului, produsă de ploaie

Groapa-capcană de pe Izlazului, produsă de ploaie
O echipă a municipalităţii clujene a stabilit că ploile din ultima vreme au cauzat surparea pământului chiar lângă intrarea în parcul de joacă de pe Izlazului.
Groapa punea în pericol viaţa copiilor care se joacă zilnic în părculeţ, fapt semnalat la începutul acestei săptămâni de către Gabriel B., un cititor al cotidianului ZIUA de CLUJ. Surpătura avea nu mai puţin de 2 metri adâncime şi era situată lângă o gură de canal de lângă blocul B1, OM6, pe strada Izlazului nr. 1. Administratorul blocului din apropiere a declarat pentru ediţia de luni a ziarului că nu are de-a face în nici un fel cu această problemă.

“Noi nu mai avem copii în bloc şi nu este treaba noastră, ci a primăriei. Să vină ei şi să vadă despre ce este vorba acolo, nu este în perimetrul de care răspundem noi!”, a spus clujeanul. În urma unei reclamaţii care a fost depusă în cursul zilei de luni, o echipă de la Departamentul siguranţa circulaţiei din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca s-a deplasat la faţa locului să evalueze situaţia.

“S-a constatat că a fost o surpare produsă de precipitaţiile abundente din această perioadă. Nu se pune problema de vinovaţi sau sancţiuni în acest caz. Compania de Apă Someş s-a angajat să preia această problemă şi să o rezolve în cel mai scurt timp posibil”, au explicat reprezentanţii Biroului mass-media din cadrul primăriei. Acoperirea gropii ar fi trebuit să aibă loc, potrivit sursei citate, fie în cursul serii de ieri, fie în dimineaţa acestei zile.

Comenteaza