Grupul de susţinere a proiectului Roşia Montană a fost lansat astăzi

Grupul de susţinere a proiectului Roşia Montană a fost lansat astăzi
Grupul de susţinere a proiectului Roşia Montană a fost lansat astăzi, în prezenţa a peste 100 de participanţi şi susţinători ai proiectului minier. Evenimentul reprezintă o premieră în România.

Grupul de susţinere a proiectului Roşia Montană, a fost lansat astăzi. Evenimentul reprezintă o premieră în România, prin mobilizarea societăţii civile pentru susţinerea unui proiect industrial de anvergură.

„Grupul este o inițiativă fără precedent în România, însă și proiectul minier de la Roșia Montană reprezintă, la rândul său, o miză pozitivă fără precedent pentru economia României", a declarat Ovidiu Nicolescu, președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România şi unul dintre reprezentanții formaţiunii.

ONG-ul are, la moment, 48 de membri care reprezintă organizații importante din România: sindicate, asociații patronale, primării de orașe și comune din comunități cu tradiție minieră și nu numai, fundații și organizații nonguvernamentale din diverse medii și chiar persoane fizice, potrivit comunicatului emis de către organizatori.

Comenteaza